Megújult honlapunk!

2017. május végére a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programjának támogatásával teljesen megújult az „Így lesz kerek a világ! Ember és természet harmóniában…” honlapunk: modern keretrendszer, reszponzív megjelenés, letisztult szolgáltatások, stabil online ökojátékok és megyejáró felületek várnak látogatóinkra.

A projekt a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósult meg. – PTKF/1000/2016.

A Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programjának PTKF/1000/2016. azonosító számú támogatásával készítette el a ClearCode Szociális Szövetkezet számunkra új honlapunkat 2016-2017 folyamán. Hosszas, több oldalú tervező és egyeztető munka után WordPress keretrendszerrel, egyedi szolgáltatásainkat meghagyva és azokat modern, megbízható alapokra helyezve készült el honlapunk.

A website-unk tartalmi feltöltése folyamatosan zajlik, egy kis türelmet kérünk, amíg szinte minden újra fellelhető lesz. Sajnos a régi rendszer és az új rendszer egymással nem kompatibilis, így a korábbi regisztrációkat, valamint az általatok feltöltött megyejáró fotókat nem tudtuk ebbe az új rendszerbe áthozni. Kérünk ezért Benneteket, hogy regisztráljatok újra nálunk, valamint amely megyejáró helyszíneken jártok, friss fotókat töltsetek fel róla.

Az Ökojátékok egyelőre teszt üzemmódban és tartalommal futnak, szeptembertől tervezünk indítani élesben is játékot. Mivel anyagi forrásaink alig vannak, ezért ősszel várhatóan kevés  ajándékkal, de annál tartalmasabb játékkal várunk majd benneteket.

Használjátok honlapunkat egészséggel, és természetbarát lelkülettel!

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés